Isolatie
    Hetportaal.be
 
 
 

Pluimers Isolatie BelgiŽ BVBA

G. Demeurslaan 112, 1654 Huizingen
 
Tel. 02/359 08 70      Fax. 02/356 24 90     
 
 

Pluimers isolatie voor heel uw woning

Pluimers isolatie is een internationaal bedrijf dat sinds 1980 met succes actief is in het plaatsen van naadloze isolatie. Pluimers is voornamelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en spouwmuurisolatie.

 
 

Hiernaast isoleren wij ook nog kruipruimten, zolders, stallen en schuren, opslagplaatsen en scheepswanden. De specialisten van Pluimers isolatie werken in efficiënte teams en zijn vlug inzetbaar wat uitzonderlijk is in deze sector. Pluimers isolatie zorgt voor een op maat gemaakte oplossing voor uw huis. Onze isolatie service zorgt voor een sterke verhoging van het comfort en maakt uw energierekening weer betaalbaar.

 
 

Omschrijving van onze producten:

Spouwmuurisolatie door middel van polyurethaan

Bij spouwmuurisolatie biedt PUR grote voordelen ten opzichte van veel andere materialen. Na behandeling is opeenhoping van vocht in de spouw uitgesloten. Enerzijds omdat PUR - super volkomen homogeen is, anderzijds omdat er een maximale vullingsgraad wordt bereikt. Ten derde wordt de polyurethaanlaag aan de buitenzijde verdicht, waardoor er een huidvorming ontstaat. Inzakken of loslaten, zoals bij andere materialen, is met PUR - Super onmogelijk.

Spouwmuurisolatie door middel van Supafil van Knauf

Minerale wol gekend als "Supafil van Knauf" is een inblaas wol geschikt voor het isoleren van spouwmuren. De vezelstructuur van de minerale wol zorgt voor een isolatielaag die niet inzakt en volledig vochtafstotend is. Het product beschikt tevens over een prima akoestische waarde en is voorzien van een erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

De standaard boorgaten voor de Supafil zijn 22mm. Pluimers Isolatie is tevens gecertificeerd voor het isoleren met 18mm boorgaten. Dit om ook woningen met een smallere voeg te voorzien. Overig is het product ook geschikt voor zoldervloerisolatie.

Spouwmuurisolatie door middel van polystyreen parels.

De HR IsoPearl wordt toegepast op gevels met een iets ruimere voeg, omdat voor een optimale verdeling van het product een boordiameter van 20mm nodig is.

De HR IsoPearl van Pluimers Isolatie is bestand tegen schimmels, vocht en natuurlijke zuren. De parels zijn eveneens duurzaam en behouden hun hoge isolatiewaarde.

Gespoten vloerisolatie door middel van polyurethaan

Pluimers vloerisolatie is de 100% naadloze oplossing. Vloerisolatie met PUR - Super zorgt voor een sterke verhoging van het comfort en maakt de gasrekening weer betaalbaar. PUR - super is een 2-componenten vloerspray die zich in 4 seconden omvormt tot een duurzame isolatielaag die vochtdicht en schimmelwerend is. Het werk is snel uitvoerbaar en men hoeft geen droogtijden te respecteren. Dit alles zorgt natuurlijk voor een snelle oplevering van de vloeren.

 
 
 

Gespoten dakisolatie en zoldervloerisolatie door middel van polyurethaan

Voor zolderingen is isolatie met PUR - Super eveneens een ideale oplossing. Spanten vormen daarbij geen obstakels, maar kunnen worden mee geïsoleerd, rechtstreeks tegen de pannen, onderdak of tegen een net. Ook zoldervloeren kunnen worden voorzien van een duurzame isolatielaag, die ongevoelig is voor schimmels, condensvorming tegengaat en ook nog eens beloopbaar is.

Isoleren van kruipruimtes

Kruipruimte-isolatie met PUR - Super zorgt voor een sterke verhoging van het comfort en maakt de gasrekening weer betaalbaar. PUR - Super is een 2-componenten vloerspray die zich in 4 seconden omvormt tot een duurzame isolatielaag die vochtdicht en schimmelwerend is. Ook boorden worden deels meegespoten om een perfect geheel te bekomen. Bovendien is de laag dampdicht.

Isoleren van boten

Het isoleren van scheepswanden hoeft minder tijd en geld te kosten dan u wellicht denkt. Of het nu gaat om houten, stalen of polyester wanden, PUR - Super creëert een geluidwerende en isolerende laag, die lichte constructies zelfs een nog hechter verband geeft. Ook de moeilijk bereikbare holtes in pleziervaartuigen kunnen met spray- en vultechnieken probleemloos worden opgevuld. Deze technieken zijn tevens zeer geschikt voor vulling van scheepsruimten of grote drijflichamen.

Isoleren van hallen, stallen en opslagplaatsen

Om een goede isolatie te bekomen maken wij gebruik van PUR - Super.

 
 

Dit materiaal wordt met een pistool aangebracht en hecht op praktisch elke ondergrond. Alle naden en kieren en tochtgevoelige verbindingen tussen wanden en plafonds worden volledig geïsoleerd. Het klimaat wordt beheersbaar en de energiekosten gaan permanent omlaag. PUR - Super kan rechtstreeks tegen wanden en daken worden gesprayed. Dit alles kan zowel voor nieuwbouw als renovatie van stallen, hallen en bewaarplaatsen. De laag is tevens water- en winddicht en enorm duurzaam.

isoleren isolatie isolatiespecialist